Perustelut
Kempeleen ateriapalveluilla toimii tällä hetkellä kaksi valmistuskeittiötä. Uuden Kirkonkylätalon keskuskeittiön avautuessa 1.1.2024 toimintoja yhdistetään ja valmistus keskitetään uuteen keskuskeittiöön. Uuden keittiön valmistusmäärä on noin 5000 annosta/päivä ja ruoka toimitetaan kuumana 12 jakelukeittiölle kunnan eri toimipisteisiin. Valmistuskeittiön henkilöstömäärä, tuotantomäärät ja toiminnan laajuus vaativat kohteeseen selkeän vastuuhenkilön. Tällä hetkellä valmistuskeittiöissä toimii kokkeja, jotka toimivat mm. tilaajina. Ateriapalvelut esittävät avoinna olevan kokin tehtävän muuttamista tuotantovastaavan tehtäväksi sekä täyttölupaa tähän.
Tuotantovastaavan keskeisiin tehtäviin kuuluvat valmistuskeittiön päivittäisistä tuotanto- ja palveluprosesseista vastaaminen, seuranta, arviointi ja ohjaaminen taloudellinen näkökulma huomioiden. Tehtävän palkkaus määräytyy tehtävänvaativuuden arvioinnin mukaan.
Resurssivaliokunta (19.9.2023):
Resurssivaliokunta ohjaa, että avoimena oleva kokin tehtävä muutetaan tuotantovastaavan tehtäväksi esitetyn mukaisesti ja että täyttölupa tälle tehtävälle myönnetään.
Talousjohtaja:
Ehdotan, että resurssivaliokunnan ohjauksen mukaisesti kunnanhallitus päättää, että avoimena oleva kokin tehtävä muutetaan tuotantovastaavan tehtäväksi esitetyn mukaisesti ja että täyttölupa tälle tehtävälle myönnetään.
KUNNANJOHTAJA:
Kunnanhallitus hyväksyy talousjohtajan päätösehdotuksen.
Päätös
Päätösehdotus hyväksyttiin.