§ 7 Uimavalvoja /-opettajan valinta

Lataa 

244Dno-2022-532

Päätöspäivämäärä

27.6.2023

Päätöksen tekijä

Kempele Akatemian johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 6. luvun 6§:n mukaan prosessien ja alaprosessien vastaavat viranhaltijat valitsevat alaisensa vakinaiset viranhaltijat ja työntekijät.

Hallintosäännön 6. luvun 11§:n mukaan kunnanhallituksen ja viranhaltijoiden on pyydettävä henkilöstöpäälliköltä palkkalausuntoa ennen palkkapäätöksen tekoa. Henkilöstöpäällikkö on 27.6.2023 antanut palkkalausunnon uimaopettaja /-valvojan tehtäväkohtaisesta palkasta.

Kuvaus

Uimaopettaja /-​valvojan tehtävä,​ jonka sijoituspaikkana on Kempele Akatemia. Tehtävä on ollut haettavana 6.6-​ 20.6.2023. Hakuilmoitus on julkaistu kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaululla,​ kunnan www-​sivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston www-​sivuilla ja KuntaRekryssä.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä 2 hakijaa. Uimaopettaja /-​valvojan keskeiset tehtävät ovat uinninvalvonta,​ uinnin opetus erilaisille ryhmille sekä vesivoimistelun ohjaaminen monipuoliselle asiakaskunnallemme. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä. Uimaopettaja /-​valvojan kelpoisuusehtona on SUH:n (Suomen Uimaopetus-​ ja Hengenpelastusliitto) uinninvalvojakurssin ja uimaopettajakurssin tutkinnot. Haastattelut pidettiin 20.6.2023. Haastattelijana toimivat Kempele Akatemian johtaja sekä liikuntakoordinaattori. Haastatteluun kutsuttiin 2 hakijaa. Haastattelijat olivat yksimielisiä valinnasta.

Päätös

Valitsen kasvatustieteen kandidaatti-uimaopettaja Paavo Kairennon uimaopettaja/-valvojan vakinaiseen tehtävään. Haastattelun perusteella Paavo Kairennolla on parhaimmat edellytykset menestyä tehtävässä. Hän on haettuun tehtävään kelpoinen ja lisäksi hänen työkokemuksensa sekä harrastuneisuutensa täydentävät hänen osaamistaan.  

Valitun on ennen työsopimuksen solmimista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Eero Kauppi, Kempele Akatemian johtaja

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta