Elinvoimavaliokunta, kokous 10.10.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 90 Ajankohtaiset asiat

Perustelut

Elinvoimajohtaja kertoi kahdelta yritykseltä tulleista kyselyistä koskien ARA-kohteiden rakentamista ja kunnan mukana oloa hakemuksissa. Kokouksessa sovittiin, että asiaan palataan vielä seuraavassa kokouksessa. Tapio Juvani Kempeleen kartanon hallituksen jäsenenä poistui asian käsittelyn ajaksi.

_____

Elinvoimajohtaja kertoi asuintonttien huutokaupan tilanteesta. Kahden tontin huutokauppa oli juuri päättynyt ja tonttien hinnat olivat 90 000 euroa ja 78 000 euroa.

_____

Elinkeinokoordinaattori kertoi kesän 2024 Pirilän puiston teltan esityksistä tulleista kyselyistä. Elinvoimavaliokunta ohjasi, että teltassa olisi hyvä olla useita esiintyjiä kalenterit yhteen sovittaen.

_____

Elinvoimajohtaja kertoi kaasutankkauspisteestä tulleesta kyselystä Zatelliitin alueelle. Elinvoimavaliokunta ohjasi, että tankkauspiste voisi sijoittua alueelle. 

_____

Elinvoimajohtaja kertoi tulleestä kyselystä, jossa kunta voisi lähteä osaksi yrityksen tienvarsimarkkinointia. Elinvoimavaliokunta ohjasi, että ei lähdettäisi tasapuolisuuden vuoksi tähän mukaan. 

_____

Elinvoimajohtaja kertoi Köykkyriin suunnitelluista opasteista.