§ 2 Palvelupisteen hoitajan valinta

Lataa 

244Dno-2024-141

Päätöspäivämäärä

4.3.2024

Päätöksen tekijä

Kempele Akatemian johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 6 luvun 6 §:n 2 momentin mukaan prosessien ja alaprosessien vastaavat viranhaltijat valitsevat alaisensa vakinaiset viranhaltijat ja työntekijät.

Hallintosäännön 6. luvun 11 §:n mukaan kunnanhallituksen ja viranhaltijoiden on pyydettävä henkilöstöpäälliköltä palkkalausuntoa ennen palkkapäätöksen tekoa tai palkkauksen vahvistamista. Henkilöstöpäällikkö on antanut palkkalausunnon palvelupisteen hoitajan tehtäväkohtaisesta palkasta.

Kuvaus

Palvelupisteen hoitajan tehtävä,​ jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Virkistysuimala.

Tehtävä on ollut haettavana 5.2.-​20.2.2024. Hakuilmoitus on julkaistu kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaululla,​ kunnan www-​sivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston www-​ sivuilla ja KuntaRekryssä.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä 29 hakijaa. Palvelupisteen hoitajan keskeiset tehtävät ovat virkistysuimalan palvelupisteen ja kahvion asiakaspalvelu,​ tuotteiden myynti,​ siisteydestä huolehtiminen,​ virkistysuimalan sisäinen ja ulkoinen laskuttaminen,​ myytävien tuotteiden tilaaminen sekä kassajärjestelmän hallinnointi ja ylläpito. Palvelupisteen hoitajan kelpoisuusehtona on toisen asteen ammattitutkinto. Haastattelut pidettiin 22.-​23.2.2024.

Haastattelijoina toimivat liikuntakoordinaattori sekä kirjasto-​ ja kulttuuritoimenjohtaja. Haastatteluun kutsuttiin 8 hakijaa,​ joista 5 osallistui haastatteluun ja 3 jätti osallistumatta haastatteluun. Haastattelijat olivat yksimielisiä valinnasta.

Päätös

Valitsen haastatteluryhmän esityksen mukaisesti palvelupisteen hoitajan vakituiseen tehtävään tradenomi (AMK) Margarita Haapean. Hänellä on tehtävään soveltuva koulutus sekä pitkä asiakaspalvelukokemus myyjän tehtävistä. 

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työsopimuksen solmimista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Allekirjoitus

Eero Kauppi, Kempele Akatemian johtaja

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta