Yhteisöllisyysvaliokunta, kokous 19.3.2024

§ 22 Sponsorointiehdotus / Hanna Niemelä

244Dno-2024-148

Valmistelija

  • Toni Saranpää, hallintojohtaja, toni.saranpaa@kempele.fi

Perustelut

Salibandypelaaja **** on tehnyt Kempeleen kunnalle ehdotuksen sponsorointiyhteistyöstä. **** on kaksinkertainen MM-hopeamitalisti ja kapteeni seurajoukkue SS Rankoissa Ankoissa, joka pelaa Suomen pääsarjaa F-liigaa. Kahden MM-hopeamitalin lisäksi **** on valittu F-liigan kuukauden pelaajaksi tammikuussa 2024 ja hän on voittanut F-liigan pistepörssin sekä valittu arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2020-2021. 

Niemelän mukaan Kempeleessä panostetaan kuntalaisten liikuntamahdollisuuksiin, mikä näkyy esimerkiksi Köykkyrin ja Sarkkirannan alueilla. Hän haluaa yhteistyökumppanikseen samat arvot jakavia tahoja ja näkee, että Kempeleen kanssa arvot kohtaavat.

****ehdottaa yhteistyösopimusta, jossa kunnan sponsorointiavustus olisi 4500 euroa. **** sitoutuisi järjestämään koko perheen liikuntapäivän kesäaikaan, tekisi 2 yhteistyöjulkaisua Instagramiin, toimisi kunnan mainoskasvona sekä olisi mukana hyväntekeväisyystempauksessa. Lisäksi kunta saisi logon treeni- tai lämmittelypaitaan.

Vaihtoehtoisesti **** ehdottaa, että kunta myöntäisi sponsorointiavustuksena 1700 euroa, ja hän sitoutuisi 2 Instagramin yhteistyöjulkaisuun, yhteen kunnan tilin hallinnointitapahtumaan (ns. Instagram takeover). Lisäksi kunta saisi logon treeni- tai lämmittelypaitaan.

Yhteisöllisyysvaliokunta antaa ohjauksen sponsorointiehdotuksesta.

 

Yhteisöllisyysvaliokunta (19.3.2024):

Yhteisöllisyysvaliokunnan enemmistö ehdottaa, että selvitetään yhteistyöehdotusta tarkemmin ja jatketaan asian käsittelyä seuraavassa kokouksessa.

 

 

Liitteet

Oheismateriaali