§ 5 Kunnan kiinteistöjen leikkipihojen suojakatosten hankinta

Lataa 

244Dno-2024-222

Päätöspäivämäärä

19.4.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistöpäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 7 luvun 6 §:n mukaan toimivalta hankinnoissa määräytyy kunnan hankintaohjeen mukaisesti. Hankintaohjeen 1.12 mukaan alaprosessien vastuuhenkilöt voivat päättää alle 500 000 euron arvoisista tavara- ja palveluhankinnoista. Kiinteistöpäällikkö on tilapalveluiden alaprosessin vastuuhenkilö.

Kuvaus

Kempeleen kunnan päiväkotikohteissa on noussut tarve pihakatosten hankkimiselle. Myös terveystarkastaja on huomauttanut katosten puuttumisesta joissakin kohteissa. Edellä mainitusta syystä Kempeleen kunta on pyytänyt tarjoukset (503625) kolmelta toimittajalta ko. suojakatosten hankinnasta. Hankinta sisältää suojakatosten hankinnan tarjouspyynnön liitteiden mukaisesti. Tarjouspyynnössä asetettiin tarjousten toimittamisen määräajaksi 5.4.2024 klo 15:00. Hankintamenettelynä oli rajoitettu menettely Kempeleen kunnan hankintaohjeen mukaisesti.

Tarjouspyynnössä asetettuun määräaikaan mennessä hankintayksikölle saapui kaksi (2) tarjousta. Tarjousten avauspöytäkirja on hankintapäätöksen liitteenä.

Tarjouksen jättivät Lehtovuori Oy ja Finture Oy. Tarjoajista Finture Oy täytti soveltuvuusvaatimukset ja tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi. Lehtovuori Oy täytti soveltuvuusvaatimukset, mutta tarjous ei vastaa tarjouspyynnön vaatimuksia katoksen koon osalta. Lehtovuoren tarjoama katos on kooltaan liian pieni, joten tarjous hylätään.

Esitän, että hankinta tehdään Finture Oy.ltä kokonaishintaan 15225,00 e  (alv 0 %). Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen (sähköposti) tilauksen lähettämällä.

Päätös

Päätän, että Kempeleen kiinteistöjen leikkipihojen suojakatokset hankitaan Finture Oy:ltä hintaan 15225,00 e (alv 0 %).

Allekirjoitus

Silja Syri, kiinteistöpäällikkö

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta