§ 50 Varhaiskasvatuksen erityisopettaja-tuen koordinaattorin viran täyttäminen 1.8.2024 alkaen/Paltto

Lataa 

244Dno-2024-235

Päätöspäivämäärä

19.4.2024

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuksen johtaja

Päätöksen peruste

Kempeleen kunnan hallintosäännön 6 luvun 6§:n mukaan varhaiskasvatuksen johtaja valitsee varhaiskasvatuksen vakinaiset viranhaltijat ja työsuhteiset.

 

Kuvaus

Varhaiskasvatuspalveluissa on ollut julkisesti haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettaja- tuen koordinaattorin toistaiseksi voimassa oleva virka 1.8.2024 alkaen. Virka on ollut julkisesti haettavana 26.3-9.4.2024 välisen ajan. Hakuilmoitus on julkaistu kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaululla, Kempeleen kunnan ja työ- ja elinkeinotoimiston www-sivuilla sekä KuntaRekryssä. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja- tuen koordinaattorin viran kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§:n mukaisesti.

Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä yksi hakija. Viran haastattelut suoritettiin 16.4.2024. Haastatteluun kutsuttiin yksi viran kelpoisuusehdot täyttävä hakija. Haastattelutyöryhmään kuuluivat varhaiskasvatuksen johtaja, Honkasen päiväkodinjohtaja, Sarkkirannan vs. päiväkodinjohtaja ja varhaiskasvatuksen hankekoordinaattori.

Päätös

Valitsen varhaiskasvatuksen erityisopettaja-tuen koordinaattorin toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2024 alkaen KK Arja Palton.

Arja Paltto täyttää varhaiskasvatuksen erityisopettaja-tuen koordinaattorin viran kelpoisuusehdon. Arja Paltolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimimisesta erilaisista varhaiskasvatuspalveluista. Lisäksi Arja Paltto on työskennellyt tuen koordinaattorin tehtävissä varhaiskasvatuksessa. Hänellä on erinomainen ja laaja-alainen erityispedagogiikan asiantuntijuus, käytännön varhaiskasvatuksen erityisopettajan työssä tarvittavien toimintamallien ja työmenetelmien hallinta. Arja Paltto omaa kehittävän ja oma-aloitteisen työotteen, jota edellytetään tuen koordinointi työssä. Haastattelun perusteella hänessä oli todennettavissa erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä positiivinen työote erityisvarhaiskasvatuksen käytännön toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n G-osion mukaan.

 

Allekirjoitus

Virpi Uutela, varhaiskasvatuksen johtaja

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta