§ 6 Kiinteistönhoitajan valinta

Lataa 

244Dno-2024-236

Päätöspäivämäärä

22.4.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistöpäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 6 luvun 6 §:n 2 momentin mukaan prosessien ja alaprosessien vastaavat viranhaltijat valitsevat alaisensa vakinaiset viranhaltijat ja työntekijät. Kiinteistöpäällikkö on tilapalveluiden alaprosessin vastuuhenkilö.

Kuvaus

Teknisissä palveluissa on ollut haettavana 30.1.2024-29.2.2024 välisenä aikana toistaiseksi voimassa oleva kiinteistönhoitajan työsuhde. Tehtävä on ollut avoinna Kuntarekryssä, kunnan verkkosivuilla sekä TE - palveluiden avoimissa työpaikoissa. Määräaikaan mennessä saapui yksitoista (12) hakemusta, joista kelpoisia oli kahdeksan (8). Hakijoista kolme (3) kutsuttiin haastatteluun, mutta haastatteluun saapui kaksi (2). Haastattelut suoritettiin 11.4.2024. Haastattelijoina toimivat kiinteistöpäällikkö ja kiinteistötyönjohtaja.

Kiinteistönhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai kiinteistönhoitajan koulutus. Työ edellyttää osallistumista työajan ulkopuoliseen varallaoloon. Työssä edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Päätös

Valitsen kiinteistönhoitajan työsuhteeseen Toni Wasaman. Henkilön kokonaisvaltaiseen arvioon perustuen Toni Wasaman työkokemus sekä osaaminen tehtävään vaadituista taidoista tukevat hyvin valintaa.

Päätös on ehdollinen ja vahvistetaan, mikäli hakija on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Silja Syri, kiinteistöpäällikkö

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta