§ 9 Ketolanperän koulun kulunvalvonta- ja rikosilmoitinlaitteisto (510020)

Lataa 

244Dno-2023-680

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistöpäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 7 luvun 6 §:n mukaan toimivalta hankinnoissa määräytyy kunnan hankintaohjeen mukaisesti. Hankintaohjeen 1.12 mukaan alaprosessien vastuuhenkilöt voivat päättää alle 500 000 euron arvoisista tavara- ja palveluhankinnoista. Kiinteistöpäällikkö on tilapalveluiden alaprosessin vastuuhenkilö.

Kuvaus

Kempeleen kunnan Ketolanperän koulun moduulihankkeen yhteydessä on tullut ajankohtaiseksi hankkia kohteeseen kulunvalvonta- ja rikosilmoitinlaitteistot. Kulunvalvontajärjestelmäksi on valikoitunut tilavarausohjelmisto Timmin kanssa yhteen sopiva Abloy OS.

Tarjouspyyntö lähetettiin neljälle mahdolliselle tarjoajalle. Hankintamenettelynä oli rajoitettu menettely Kempeleen kunnan hankintaohjeen mukaisesti. Tarjoajien tuli tarjota suunnitelmien mukainen kulunvalvonta- ja rikosilmoitinlaitteisto. Tarjousten jättämisen määräaika oli 20.5.2024 klo 12:00 asti.

Määräaikaan mennessä tarjouksen jättivät kaksi tarjoajaa. Tarjoukset olivat vertailukelpoiset ja kaikki tarjoukset todettiin tarjouspyynnön mukaisiksi.

Tarjoajat:

Caverion Suomi Oy, kokonaishinta 18662,31 €

Loihde Trust Oy, kokonaishinta 18143,83 €

Tarjousten valintaperusteena on Ketolanperän koulun kulunvalvonta- ja rikosilmoitinlaitteiston kokonaistaloudellisesti edullisin, hinnaltaan halvin tarjous. Tarjouskilpailussa edullisimman tarjouksen jätti Loihde Trust Oy. Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.

Päätös

Tarjouskilpailun voitti Loihde Trust Oy. Hankitaan Ketolanperän koulun kulunvalvonta- ja rikosilmoitinlaitteisto Loihde Trust Oy:ltä.

Allekirjoitus

Silja Syri, kiinteistöpäällikkö

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta