§ 185 Osa-aikainen koulunkäyntiohjaajan tehtävä vakituisesti, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Santamäen koulu / TOI-luokka

Lataa 

244Dno-2024-37

Päätöspäivämäärä

17.6.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 6. luvun 6 §:n mukaan prosessien ja alaprosessien vastaavat viranhaltijat valitsevat alaisensa vakinaiset viranhaltijat ja työntekijät.

Hallintosäännön 6. luvun 11 §:n mukaan kunnanhallituksen ja viranhaltijoiden on pyydettävä henkilöstöpäälliköltä palkkalausuntoa ennen palkkapäätöksen tekoa. Henkilöstöpäällikkö on antanut palkkalausunnon koulunkäyntiohjaajan tehtäväkohtaisesta palkasta.

Rehtorin esitys:

Esitän, että avoinna olevaan perusopetuksen osa-aikaiseen ja vakituiseen koulunkäyntiohjaajan tehtävään, sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa Santamäen koulu, valitaan 5.8.2024 alkaen lähihoitaja Sirkku Laurila.

Perustelut esitykselle: Sirkku Laurilalla on työkokemusta koulunkäynninohjaajan työtehtävästä pienryhmässä ja henkilökohtaisena ohjaajana. Haastattelussa korostuivat vahva osaaminen ja yhteistyötaidot työyhteisössä. Lisäksi haastattelussa nousi esiin positiivinen ja oppilaslähtöinen tapa työskennellä.

Kuvaus

Kempeleen kunnan perusopetuksessa on ollut haettavana 29.5.- 12.6.2024 osa-aikainen 30 h/vk koulunkäyntiohjaajan tehtävä vakituisesti. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Santamäen koulu / TOI-luokka. Tehtävä täytetään 5.8.2024 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu kunnan www-sivuilla, kuntarekryssä sekä työ- ja elinkeinotoimiston www-sivuilla.

Osa-aikaista koulunkäyntiohjaajan tehtävää haki määräaikaan mennessä 32 hakijaa.

Hakijoista on 13.-14.6.2024 haastateltu 12 hakijaa. Haastattelijoina toimivat rehtori ja vararehtori.

Tehtävän kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehitysmyönteistä työotetta sekä kokemusta erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden ohjaamisesta.

Päätös

Valitsen avoinna olevaan perusopetuksen osa-aikaiseen koulunkäyntiohjaajan tehtävään, sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa Santamäen koulu, lähihoitaja Sirkku Laurilan 5.8.2024 alkaen. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koulunkäyntiohjaajan palkanmaksu ja työnteko keskeytyvät koulujen loma-ajoiksi lukuun ottamatta työntekijän omaa vuosiloma-aikaa tai muita erikseen sovittuja palkallisia vapaita. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Allekirjoitus

Jyri Ulvinen, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta