§ 188 Valinta perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (MaFyKe) tehtävään, sijoituspaikka Ylikylän koulu

Lataa 

244Dno-2024-37

Päätöspäivämäärä

19.6.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 6. luvun 6 §:n mukaan prosessien ja alaprosessien vastaavat viranhaltijat valitsevat alaisensa vakinaiset viranhaltijat ja työntekijät.

Rehtorin esitys:

Esitän, että avoinna olevaan perusopetuksen päätoimiseen tuntiopettajan (MaFyKe) tehtävään toistaiseksi, sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa Ylikylän koulu, valitaan 1.8.2024 alkaen DI Sanna-Riikka Toivonen.

Perustelut esitykselle: Sanna-Riikka Toivonen täyttää perusopetuksen matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kelpoisuusehdot. Hänellä on monipuolista kokemusta matematiikan, fysiikan ja kemian opettamisesta sekä vankka kokemus tiimityön tekemisestä. Toivonen osoitti haastattelussa laajaa pedagogian hallintaa sekä halua kehittää opetustaan. Hakemuksen, opintojen, työkokemuksen, haastattelun ja muiden esille tulleiden seikkojen ja näistä tehdyn kokonaisarvioinnin valossa, Sanna-Riikka Toivonen on tehtävään hakijoista soveltuvin. Haastattelutyöryhmä oli yksimielinen esityksestä.

Kuvaus

Kempeleen kunnan perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (MaFyKe) tehtävä toistaiseksi, sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa Ylikylän koulu, on ollut haettavana 6.5.- 20.5.2024. Tehtävä täytetään 1.8.2024 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaululla, kunnan www- sivuilla, kuntarekryssä sekä työ- ja elinkeinotoimiston www- sivuilla.

Perusopetuksen tuntiopettajan tehtävää toistaiseksi haki määräaikaan mennessä 12 hakijaa.

Hakijoista on 11.6.2024 haastateltu 3 hakijaa. Haastattelijoina toimivat Ylikylän koulun rehtori ja apulaisrehtori.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

Haemme joukkoomme positiivista, kehittämishaluista ja sitoutuvaa opetuksen monipuolista ammattilaista, jolla on vahvat tiimityötaidot. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllistä työotetta sekä halua kehittää joustavia ja inklusiivisia opetusjärjestelyjä. Toivomme monipuolista kokemusta erityisopetuksen kentästä ja moniammatillisesta yhteistyöstä.

Päätös

Valitsen perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (MaFyKe) tehtävään DI Sanna-Riikka Toivosen 1.8.2024 alkaen. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus (T- todistus) terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Allekirjoitus

Jyri Ulvinen, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Kempeleen kunta