Kunnanhallitus, kokous 27.2.2023

§ 75 Linnakankaan moduulikoulun tarjoajien valinta, osallistumisvaihe

244Dno-2023-133

Valmistelija

  • Hilkka Komminaho, rakennuttajapäällikkö, hilkka.komminaho@kempele.fi

Perustelut

Linnakankaan moduulikoulun II, tarjoajien valinta neuvottelumenettelyyn
Kempeleen kunta on pyytänyt 16.1.2023 päivätyllä osallistumispyynnöllä osallistumishakemuksia Linnakankaan moduulikoulu II - hankkeeseen. Kyseessä on EU- kynnysarvon ylittävä KVR-urakkahankinta, joka toteutetaan neuvottelumenettelyllä. Hankinnasta lähetettiin 16.1.2021 julkaistavaksi julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, hankintalaki) mukainen hankintailmoitus HILMA- ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi.

Tarjouspalvelu.fi - järjestelmään määräaikaan 20.2.2023 klo 12:00 mennessä saapuivat seuraavat osallistumishakemukset: Ab Heikius Hus- talo Oy, Adapteo Finland Oy, Elementit- E Oy sekä Parmaco Oy & Fixcel Group Oy (Parmaco Group Oy on ostanut Fixcel Group Oy:n 1.8.2022).

Osallistumishakemukset avattiin niiden jättämiselle varatun määräajan päätyttyä. Kaikkien ehdokkaiden todettiin täyttävän soveltuvuusvaatimukset. Kaikkien ehdokkaiden osallistumishakemukset olivat osallistumispyynnön mukaiset. Osallistumispyynnön mukaan, jos soveltuvia ehdokkaita on kolme tai vähemmän, hankintayksikkö voi jatkaa menettelyä pyytämällä vähimmäisvaatimukset täyttäviä ehdokkaita aloittamaan neuvottelut. Jos soveltuvia ehdokkaita on enemmän kuin kolme, niin tarjoajien valinta tehdään pisteyttämällä ehdokkaan esittämät moduulirakentamisen koulu- ja päiväkotireferenssit vuosilta 2018–2023 seuraavasti:

  • Hankkeen laajuus yli 2000 kem2                                3 pistettä
  • Hankkeen laajuus 1000–2000 kem2                           2 pistettä
  • Hankkeen laajuus 500–1000 kem2                            1 piste

Useamman ehdokkaan saadessa saman pistemäärän, tarjoajien valinta ratkaistaan arpomalla.

Koska ehdokkaita oli yhteensä neljä, suoritettiin osallistumispyynnön mukaisesti ehdokkaiden vertailu referenssien perusteella. Referenssien perusteella kolme eniten pisteitä saanutta ehdokasta ovat: Adapteo Finland Oy, Elementit- E Oy sekä Parmaco Group Oy & Fixcel Group Oy (Parmaco Group Oy on ostanut Fixcel Group Oy:n 1.8.2022).

Liitteet:
Osallistumishakemukset, referenssien vertailutaulukko

Tekninen johtaja
Ehdotan, että kunnanhallitus hyväksyy neuvottelumenettelyyn kolme eniten pisteitä saanutta ehdokasta: Adapteo Finland Oy, Elementit- E Oy sekä Parmaco Group Oy & Fixcel Group Oy (Parmaco Group Oy on ostanut Fixcel Group Oy:n 1.8.2022).

KUNNANJOHTAJA:
Kunnanhallitus hyväksyy teknisen johtajan päätösehdotuksen.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Tarjoajat