Kunnanhallitus, kokous 25.9.2023

§ 313 Laitoshuoltajan tehtävän muuttaminen yhdistelmätyöntekijäksi

244Dno-2023-520

Valmistelija

  • Marjo Rauma, ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö, marjo.rauma@kempele.fi

Perustelut

Ateria- ja puhdistuspalveluilla on irtisanoutumisen myötä vapautunut laitoshuoltajan tehtävä. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on ollut D-talossa. Ylikylän valmistuskeittiön muuttuu vuoden vaihteessa jakelukeittiöksi ja keittiöhenkilöstö siirtyy pääosin uudelle valmistuskeittiölle. Kouluruokailun toteutus Ylikylällä vaatii jatkossa kohteeseen yhdistelmätyöntekijöitä. Näin ollen nyt vapautunut laitoshuoltajan tehtävän ensisijainen sijoituspaikka olisi hyvä siirtää Ylikylälle ja muuttaa jo nyt rekrytointivaiheessa yhdistelmätyöntekijäksi. Ateriapalvelut esittävät avoinna olevan laitoshuoltajan tehtävän muuttamista yhdistelmätyöntekijäksi sekä täyttölupaa tähän.
 

Resurssivaliokunta (19.9.2023):
Resurssivaliokunta ohjaa, että avoimena oleva laitoshuoltajan tehtävä muutetaan yhdistelmätyöntekijän tehtäväksi esitetyn mukaisesti ja että täyttölupa tälle tehtävälle myönnetään.

Talousjohtaja:
Ehdotan, että resurssivaliokunnan ohjauksen mukaisesti kunnanhallitus päättää, että avoimena oleva laitoshuoltajan tehtävä muutetaan yhdistelmätyöntekijän tehtäväksi esitetyn mukaisesti ja että täyttölupa tälle tehtävälle myönnetään.

KUNNANJOHTAJA:
Kunnanhallitus hyväksyy talousjohtajan päätösehdotuksen.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö

Muutoksenhaku

Muutoksenhakukiellon peruste

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
  • virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)
  • oppilaan arviointia (Perusopetuslaki 42c §)